«Στη διεκδίκηση για Μαρσέλο οι Φλουμινένσε, Κορίνθιανς και Φλαμένγκο!»

Οι LA Galaxy μπορεί να παρουσιάζονται ως ο επόμενος σταθμός του Μαρσέλο, ωστόσο ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρουν για ενδιαφέρον από την Φλουμινένσε, ενώ οι συμπατριώτες του διατηρούν στο κόλπο και τις Κορίνθιας και Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη «χώρα του καφέ», ο Μαρσέλο το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Φλουμινένσε, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου και οι οπαδοί της ομάδας τον λατρεύουν.

«Ο Μαρσέλο είναι παιδί της Φλουμινένσε. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λαραντζέιρας, όταν έμαθαν ότι ο Μαρσέλο θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο (σ.σ καλοκαίρι), ενθουσιάστηκαν. Θα ήταν πολύ καλό για τον σύλλογο να έχει έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο, ο οποίος μπορεί ακόμα να βοηθήσει στο γήπεδο και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Φλουμινένσε βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του έμπειρου άσου», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην Λατινική Αμερική για τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «Φλου» δεν είναι η μοναδική ομάδα για την οποία έχει γραφτεί το όνομα του Μαρσέλο, καθώς πρόσφατα οι συμπατριώτες του είχαν βάλει στο κόλπο της απόκτησής του και την Κορίνθιας, ενώ στο παρελθόν είχε γραφτεί και για την Φλαμένγκο. Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, για την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Μαρσέλο τη δεδομένη στιγμή δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό, με τα χρώματα του οποίου έχει πραγματοποιήσει φέτος 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, έχοντας 3 γκολ στο ενεργητικό του. Μάλιστα και τα τρία τέρματα που έχει πετύχει ήταν κόντρα στον Ατρόμητο, για τους «16» του Κυπέλλου.

Από το Blogger.