Ο MVP of the Week ήρθε πάλι από την Ρόδο!

Για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο MVP of the Week της Basket League έρχεται από την Ρόδο και τον Κολοσσό!

Πριν από δύο εβδομάδες Πολυτιμότερος είχε αναδειχθεί ο Δημήτρης Κατσίβελης με την εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί» επί του Λαυρίου για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Νέος MVP of the Week είναι ο συμπαίκτης του Κατσίβελη στον Κολοσσός Γιανίκ Μορέϊρα! Ο 31χρονος σέντερ από την Ανγκόλα, που έχει αγωνιστεί επίσης στην Basket League με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Περιστέρι, συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (20 πόντοι με 2/3 βολές, 9/11 δίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο, 2 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον και ένα λάθος σε 22’) στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί» επί της Καρδίτσας.

Η επίδοση του Μορέϊρα ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που έπαιξαν στις αναμετρήσεις της Basket League από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 23/1 και για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Από το Blogger.