Βόμβες Κούγια για δολοφονία Άλκη - Oι συμμορίες, το γνωστό όνομα και τι βρήκαν σε σύνδεσμο ΠΑΟΚ!

«Το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος και παρουσίασε την τακτική που ακολουθούν οι κατηγορούμενοι για να γλιτώσουν, αλλά γιατί... πατούν πάνω σε έναν άλλον θάνατο οπαδού στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο MEGA για τη δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, η οποία θα συνεχιστεί την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από μία ομάδα 12 οπαδών, ζητούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του γιου τους «πραγματικά ισόβια», με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, να τονίζει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πως τα ισόβια είναι ισόβια.

«Υπάρχει ένα αντικειμενικό στοιχείο, το οποίο αποτελεί βάση. Είναι η ιατροδικαστική έκθεση των πραγματογνωμόνων – ιατροδικαστών, που έκαναν την νεκροψία – νεκροτομή. Βάσει αυτής της έκθεσης έχουν παραπεμφθεί όλοι να καταδικαστούν ότι το διέπραξαν. Το κεφάλι του παιδιού ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα με ξύλα. Το κορμί του είναι κατακρεουργημένα από μαχαίρια karambit, τα οποία είναι δολοφονικά, και από δρεπάνια», δήλωσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο ίδιος, η πλευρά της οικογένειας του Άλκη Καμπανού είχε ζητήσει στην αρχή να υπάρξει συμπληρωματική δίωξη εναντίων των 12 ατόμων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας η αστυνομία είχε βρει όπλα στη λέσχη στην οποία ήταν μέλη οι κατηγορούμενοι.

«Με την τακτική που ακολουθούν κινδυνεύουν να δικαστούν όλοι ότι διέπραξαν το αδίκημα, όπως κατηγορούνται», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση, ο θάνατος του Άλκη Καμπανού προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων, από μαχαίρια στα πόδια και από χτυπήματα στο κεφάλι.

 sportdog.gr

Από το Blogger.