Η Super League 1 μετονομάστηκε σε Stoiximan Super League

Η Super League 1 απέκτησε κεντρικό χορηγό εταιρία στοιχημάτων, με τη Λίγκα να αλλάζει και την ονομασία του πρωταθλήματος.

Η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας, που είχε πέσει στο τραπέζι και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, έγινε δεκτή στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27/1, όπως ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός στα ταμεία του οποίου θα μπουν περί τα 9.5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023.

Από το Blogger.