Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Λαμία - Ατρόμητος

Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στην ισοπαλία, ιδιαίτερα με γηπεδούχο την Λαμία, αφού τα πέντε από τα έξι παιχνίδια τους στην Φθιώτιδα έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. Συνολικά και στις δύο έδρες για την Super League έχουν αναμετρηθεί 14 φορές και τα εννέα ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Παράλληλα δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου σε καμία από τις έδρες, ενώ και στην μεταξύ τους ιστορία στην δεύτερη κατηγορία μόλις στο ένα από τα 13 παιχνίδια υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου και αυτή είναι το Σεπτέμβριο του 1979 για τον Ατρόμητο.

Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξάρτητα έδρας έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ και εκτός από τα διαδοχικά 0-0, υπάρχει και το 2-2 της 31 Οκτωβρίου 2022, με το οποίο γίνονται πέντε οι ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 1966-67 για τη δεύτερη κατηγορία, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε στην πρώτη τους αναμέτρηση ως γηπεδούχος και στον δεύτερο γύρο η Λαμία πήρε τη νίκη με 1-0.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα μεταξύ τους σκορ με γηπεδούχο την Λαμία και μόνο το 2-2 έχει εμφανιστεί δύο φορές, ενώ έχουν σημειωθεί ισοπαλίες 1-1 και 0-0, ενώ η μοναδική νίκη των γηπεδούχων είναι με 2-1.

Η Λαμία έχει επικρατήσει μόνο στο ένα από τα οκτώ φετινά παιχνίδια στην έδρα της, ενώ μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Η μοναδική νίκη της είναι από την 1η Οκτωβρίου 2022, όταν επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν έχει ισοπαλία μακριά από την έδρα του αυτή τη σεζόν, αφού μετρά δύο νίκες και 6 ήττες σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων. Η τελευταία του ισοπαλία εκτός ήταν το περσινό παιχνίδι στην Λαμία, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για την τελευταία αγωνιστική των Playouts.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 7-6

Από το Blogger.