Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

Από τον Απρίλιο του 2019 έχουν να συναντηθούν οι δύο ομάδες στην Αρκαδία, με εκείνη τη αναμέτρηση τους να τελειώνει ισόπαλη χωρίς γκολ, όπως ισόπαλο (1-1) έληξε και το παιχνίδι τους για τον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους ανεξάρτητα έδρας δεν επικράτησε ο γηπεδούχος, γεγονός σπάνιο για τις αναμετρήσεις τους, ειδικά στην Αρκαδία, όπου ο Αστέρας Τρίπολης έχει οκτώ νίκες σε έντεκα συνολικά παιχνίδια.

Η πρώτη κόντρα της ιστορίας τους ήταν για την δεύτερη κατηγορία, όταν για την σεζόν 2006-07 είχαν αναμετρηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2006 και το ισόπαλο 2-2 (71’ Ζούντι, 76 Έκουε – 74’ Άλεξ, 90’ Άλεξ) σφράγισε τις προσπάθειες τους.

Οι δύο ομάδες πήραν μαζί την άνοδο στην Super League και οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πάλι, αλλά ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με 2-1 στην Αρκαδία χάρη στα γκολ των Παρασκευαϊδη και Ντιμπάλα, ενώ για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μασάδο.

Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης έχτισε ένα σερί με δύο διαδοχικές νίκες, αλλά το 2011-12 ο Λεβαδειακός που είχε επιστρέψει πάλι από την δεύτερη κατηγορία σημείωσε την δεύτερη νίκη του στην Τρίπολη, αυτή τη φορά με 1-0 και τον Σουμπίνιο να χρίζεται σκόρερ.

Ο Φιλομένο το 2008-09 και ο Ρόλε το 2014-15 είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση.

Μέχρι και την τελευταία τους αναμέτρηση στην Τρίπολη, στις 7 Απριλίου 2019, η οποία ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία, δεν υπήρξε άλλο μεταξύ τους παιχνίδι με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης που να μην έχει σημειωθεί γκολ.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-5

Από το Blogger.