Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Αστέρα Τρίπολης - Λαμία

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές και στις δύο έδρες για την Super League και μόλις δύο από αυτές έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος. “Νικητής” στις συνολικές αναμετρήσεις τους είναι η ισοπαλία, με τα 7 ματς να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς κάποιος να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μάλιστα, ο γηπεδούχος δεν κατάφερε καν να σκοράρει, με τελευταίο γκολ στο 2-2 των δύο ομάδων στις 21 Νοεμβρίου 2021, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης.

Η τελευταία φορά που επικράτησε γηπεδούχος ήταν στις 28 Οκτωβρίου 2019, όταν ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 4-1 (21’ Σουάρεθ, 45’ Μπαράλες, 51’ Τασουλής, 90’ Τασουλής – 35’ Ασίγκμπα).

Ακολούθησαν από τότε τέσσερις αναμετρήσεις στην Αρκαδία, όπου η Λαμία πήρε αρχικά δύο ισοπαλίες και στη συνέχεια κατάφερε να φύγει νικήτρια δύο φορές, αφού την περσινή περίοδο επικράτησε τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα Playouts.

Στις επτά επισκέψεις στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, η Λαμία έχει καταφέρει να πάρει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και να ηττηθεί μόλις μια φορά.

Η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, όταν η Λαμία ήταν νεοφώτιστη και η επικράτηση της με 3-1 ήταν και η πρώτη στην ιστορία της στην Super League. Ο Όμο, ο Πίτι και ο Βάντερσον είχαν σημειώσει τα γκολ, ενώ γα τους γηπεδούχους είχε κάνει το τελικό 3-1 ο Πασαλίδης στο 89ο λεπτό.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 6-8

Από το Blogger.