Ο Γιαννακόπουλος έδωσε 14 εκ. ευρώ μπάτζετ στον Ντέγιαν Ράντονιτς!

 Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μετά από αρκετά χρόνια με αγωνιστικό μπάτζετ περίπου 14 εκ. ευρώ, με τους Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη να πετούν τα χρήματα στον κάλαθο των αχρήστων.

Σοκ προκαλεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς το ύψος της επένδυσης που έλαβε χώρα τη σεζόν 2022/23 από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, που αποφάσισε μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου να επανέλθει στο προσκήνιο, όχι μόνο στήριξε τον Ντέγιαν Ράντονιτς στα… δύσκολα, με προσωπικό κόστος, αλλά έδωσε τόσο στον ίδιο, όσο και στον Αργύρη Πεδουλάκη, μπάτζετ περίπου 14 εκ. ευρώ (με την εφορία, αλλά χωρίς τα λειτουργικά κόστη εντός) ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ουσιαστικά, ο Γιαννακόπουλος προσέλαβε τον Μαυροβούνιο τεχνικό, όπως ήθελε ο πρώην τεχνικός διευθυντής, Αργύρης Πεδουλάκης, με το διετές συμβόλαιο που εισηγήθηκε ο τελευταίος, ενώ στη συνέχεια εκπλήρωσε κάθε μεταγραφική επιθυμία των δύο ανδρών, ακόμη και μεσούσης της σεζόν.

Συνεπώς, το γεγονός ότι το «Τριφύλλι» παραπαίει σε όλες τις διοργανώσεις, πικραίνοντας ανεπανόρθωτα τους φιλάθλους του, καταδεικνύει και το κολοσσιαίο μέγεθος της αποτυχίας του διδύμου Πεδουλάκη – Ράντονιτς. Ο πρώτος… πλήρωσε το μάρμαρο, αφού απομακρύνθηκε από τη θέση του και μετακινήθηκε στο κομμάτι των ακαδημιών, όμως ο δεύτερος ζητά περίπου 1.2 εκ. ευρώ για να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται να μην εκτιμά ούτε τη δημόσια στήριξη που του παρείχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος συνέχιζε να πιστεύει σε εκείνον τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του συλλόγου είχε χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν τον χειμώνα δεν αξιοποιήθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε ελάχιστα και ο Ματ Τόμας βρέθηκε εκτός εγχώριου ρόστερ. Συγχρόνως, «παρκαρισμένος» ήταν και ο Μάριους Γκριγκόνις, ένας παίκτης όχι μόνο ακριβός για τον Παναθηναϊκό, αλλά και μόνιμα ντεφορμέ υπό τις οδηγίες του προπονητή του.

Συνεπώς, πλέον μένει να φανεί τι θα συμβεί στον Παναθηναϊκό, με την πίεση, όπως είναι λογικό, προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αυξάνεται ραγδαία.

Από το Blogger.