Ραζβάν Λουτσέσκου: «Το 2018 μου έκλεψαν το Πρωτάθλημα και το 2022»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στο Radio Sport Total FM, δέχεται προσωπικές επιθέσεις από την Αθήνα για τα όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στην Τρίπολη.

«Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR. Έτσι χάσαμε το Κύπελλο. Πάντα υπήρχε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη στο φινάλε του αγώνα ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να το δουν στο VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσης, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια», ανέφερε αρχικά για το αγωνιστικό κομμάτι.

«Οι παίκτες μου έφτιαξαν μία τούρτα για τα γενέθλιά μου και γιορτάσαμε, αλλά στο μυαλό μου έπρεπε να είμαστε ζεστοί και συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς. Αυτό ίσως μοιάζει λίγο υπερβολικό, αλλά έτσι είμαι, επειδή είμαι προπονητής και έχω τεράστιες ευθύνες και είναι φυσιολογικό όλα να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο παιχνίδι.

Έτσι είναι κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι, για περίπου 11 μήνες είναι το ίδιο. Δεν απολαμβάνω τίποτα, γιατί έχω στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι. Η μόνη περίοδος που μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω αυτό που υπάρχει γύρω μου είναι στις διακοπές μου», πρόσθεσε για το κλίμα στην ομάδα.

Από το Blogger.