Κόντρα στη Λιμόζ στα Ανω Λιόσια η ΑΕΚ για το BCL

Έπειτα από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι, η ΑΕΚ υποδέχεται (κεκλεισμένων των θυρών) σήμερα Τρίτη (7/2, 19:30) τη Λιμόζ στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για την 3η αγωνιστική στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Τρίτης, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, σημείωσε:  «Οι υποχρεώσεις μας συνεχίζονται, με ένα πολύ σημαντικό ματς στο ΒCL, απέναντι σ’ έναν οργανισμό με τεράστια παράδοση, τη Λιμόζ, που έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η Λιμόζ είναι μία αθλητική και ποιοτική ομάδα. Έχει υποστεί κάποιες ανακατατάξεις εσχάτως στο ρόστερ της.

Η ενέργεια και η πνευματική ετοιμότητά μας θα είναι τα στοιχεία, που θα καθορίσουν την έκβαση της αναμέτρησης, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς το στόχο».

Μετά από δύο αγωνιστικές στο Κ' όμιλο του η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 1-1 ενώ η Λιμόζ 0-2. Στην κορυφή βρίσκεται η Μάλαγα με 2-0, τη στιγμή που η Γαλατασαράι έχει 1-1.
 

Από το Blogger.