Ματίας Αλμέιδα: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, γεμίζω ευτυχία όταν νικάμε και παίζουμε καλά»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στην ΟPAP Arena, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νίκη επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μου μένουν πολλά όμορφα πράγματα. Πρώτα από όλα, η λειτουργία της ομάδας, στη συνέχεια η ενέργεια που μας έδωσε ο κόσμος μας. Και, προφανώς, η νίκη. Γνωρίζοντας πάντα, ότι απομένουν άλλα ενενήντα λεπτά».

Για το αν αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά του, με δεδομένο ότι οι οκτώ από τους έντεκα που βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι, ήταν μέλη και της περσινής ομάδας, που δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Εγώ αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι ότι είχαν περάσει δεκαέξι παιχνίδια, στα οποία δεν είχε κερδίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Κι έπειτα, γεμίζω με ευτυχία όταν οι παίκτες κερδίζουν, παίζοντας καλά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του δεν θα εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Εγώ πάντα μιλώ για μια μέση γραμμή, γνωρίζοντας ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οπότε, το προηγούμενο παιχνίδι έχει τελειώσει για εμάς. Και πλέον, έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το επόμενο παιχνίδι, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου».

Για τον Λεβαδειακό: «Τον παρακολουθώ, έχω δει ότι έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Έχει ένα σύστημα παιχνιδιού που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς, η αλήθεια είναι ότι, σεβόμαστε πάντα όλους τους αντιπάλους. Και όπως σε όλα τα παιχνίδια, παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Οι ποδοσφαιριστές μας το γνωρίζουν και με αυτό το δεδομένο, μπορούμε να πούμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Από το Blogger.