Ντέμης Νικολαΐδης: «Ήταν οφσάιντ το γκολ του Βρουσάι»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC», πήρε ξεκάθαρη θέση για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι, αναλύοντας παράλληλα και το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Monday FC»:

Για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι:  «Σοβαρά μιλάς; Τι θέλεις να πούμε; Να πούμε τι; Ότι είδαμε έναν Πορτογάλο διαιτητή που έπαιξε υπέρ μίας ομάδας ή υπέρ της άλλης; Μία χαρά ήταν η απόφαση.

Ο Ελ Αραμπί δεν πηδάει; Δεν τζαρτζάρει τον αμυντικό; Υπάρχει διαιτητής ξένος και VAR. Δηλαδή τι; Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, κανένας δεν μας κυνηγάει… Ήταν οφσάιντ.

Όσο πάμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, μην κυριαρχήσουν οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις, δεν αξίζει σ’ αυτό το Πρωτάθλημα να πάμε έτσι».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, θα μπορούσε να κερδίσει… Θα μπορούσε να χάσει κιόλας στη μεγάλη ευκαιρία του Σπόραρ, στο σουτ. Ο Παναθηναϊκός ήταν στημένος για να πάρει το Χ, ο Ολυμπιακός μπήκε με νοοτροπία να πάρει το ματς, ήταν λίγο άτυχος. Με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα».

Για τους κορυφαίους του ματς: «Σε καλή μέρα ο Παναθηναϊκός είχε τον Κουρμπέλη, πολλή δουλειά έκανε και ο Μπερνάρ. Πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλοί. Πολύ καλός ο Εμβιλά και ο Ροντινέι».

Από το Blogger.