Πολωνικά Μ.Μ.Ε μπλέκουν τον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Ζοάο Αμαράλ για το καλοκαίρι

Ο Ζοάο Αμαράλ ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος ισχυρίζεται πως είχε δεχθεί πρόταση δανεισμού από το “τριφύλλι” με τον προπονητή του όμως να… βάζει βέτο. Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα η υπόθεσή του είναι ανοικτή για το καλοκαίρι…

Ο Αμαράλ αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Ανήκει στην πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν αλλά οι σχέσεις του με τον προπονητή του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο Πορτογάλος είναι ένα από τα βασικά γρανάζια των Πολωνών αλλά δεν εμπιστεύεται τον προπονητή του.

Για τον λόγο αυτό ο Αμαράλ ήθελε να φύγει πάση θυσία από τον σύλλογο τον χειμώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μια συγκεκριμένη προσφορά δανεισμού (από τον Παναθηναϊκό) και πίεζε για αυτήν. Σύμφωνα με τους Πολωνούς εκτός του Παναθηναϊκού την περίπτωση του Πορτογάλου κοίταξαν και οι Ίντερ Μαϊάμι και η Πάφος. Η υπόθεση όμως δεν προχώρησε καθώς έβαλε βέτο ο προπονητής του που δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του.

Όπως αναφέρει το portal matchyki.pl “Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνει ο Πορτογάλος στην άμυνα. Ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του παραπονιέται ότι ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται όσο τον Maciej Skorża”

Όλα δείχνουν ότι η Αμαράλ θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο μόνο το καλοκαίρι. Τότε θα είναι πιο εύκολο για τους πρωταθλητές Πολωνίας να βρουν αντικαταστάτη για τον 31χρονο παίκτη. Ο Αμαράλ έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας 4 γκολ και 3 ασίστ. 

Από το Blogger.