Δικηγόρος ΑΕΚ: «Οι παρεμβάσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι τυπικά απαράδεκτες»

Ξεκάθαρα αντίθετη είναι η ΑΕΚ με την πρόσθετη παρέμβαση που θα κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υπέρ του Ατρομήτου, σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος των «κιτρινόμαυρων», Ελευθερία Ρίζου.

«Ο κανονισμός λέει ότι δεν επιτρέπονται πρόσθετες παρεμβάσεις. Η υπόθεση είναι καθαρά πειθαρχική όχι κανονιστική. Δεν μπορούν σύμφωνα με το 19 του κανονισμού να γίνουν πρόσθετες παρεμβάσεις. Άρα οι παρεμβάσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι τυπικά απαράδεκτες», ανέφερε αρχικά.

«Ποια είναι τα έννομα συμφέροντα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; Ότι δεν θέλουν η ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ κλήθηκε να παίξει σε παράνομο αγωνιστικό χώρο; Αυτό δεν είναι έννομο αλλά άνομο συμφέρον. Πρέπει να απορριφθούν οι παρεμβάσεις και να μην παρέμβουν στη δίκη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Όλοι συμφωνούμε ότι αποκλειστικά αρμόδιος για να κρίνει το γήπεδο είναι ο διαιτητής. Αποφάσισε ότι είναι αντικανονικό και το έγραψε στο φύλλο αγώνα. Ο Ατρόμητος εγκαλεί τον διαιτητή και του προσάπτει και δόλο και δεν εγκαλεί τον εαυτό της για τις ελλείψεις.

Σας προσκομίζουμε το άρθρο 4,2 της FIFA από το οποίο προκύπτει ότι ο έλεγχος των τερμάτων είναι ο έλεγχος όταν αυτά τοποθετούνται στο γήπεδο. Λέει ότι τα τέρματα δύναται να δοκιμαστούν σε εργαστηριακό περιβάλλον. Αυτό το εγχειρίδιο δεν αποτελεί κανονισμό. Είναι μια οδηγία, μία ευχή της ΦΙΦΑ ότι οι πιστοποιημένοι κατασκευαστές θα πρέπει να ακολουθούν τις συγκεκριμένες μεθόδους», πρόσθεσε.

Από το Blogger.