Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει και το συμβόλαιο του Δημήτρη Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός αναμένει στην Αθήνα τον Αϊτόρ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ακολουθώντας τους Σένκεφελντ και Πέρεθ. Σειρά μετά τον Ισπανό φαίνεται να παίρνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης με την διοίκηση να επιθυμεί να τον “δέσει” για τα καλά στην Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβρη του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης. Μετράει ήδη 6 χρόνια με τα πράσινα και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να τα φοράει. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει μια προεργασία και οι συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται να είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει ένα συμβόλαιο της τάξης των 500-600 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Στον σύλλογο θέλουν να τον ανανεώσουν με ένα ανάλογο αντίτιμο. Υπάρχουν ακόμα κάποιες διαφορές που πρέπει να καλυφθούν για το συμβόλαιο του παίκτη και τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό όμως όλα τα στοιχεία δείχνουν σε “ευτυχή” κατάληξη.

Ο παίκτης άλλωστε δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Και ο σύλλογος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεισφορά του αρχηγού και δεν θέλει να τον αποχωριστεί. 

Από το Blogger.