Δημήτρης Καρπετόπουλος: «Ο Ατρόμητος θέλει να παίξει, η ΑΕΚ όχι..»

Ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται με ιδιαίτερη θέρμη τον Ατρόμητο με ολόκληρη… στρατιά, ενώ ο δικηγόρος του κ. Δημήτρης Καρπετόπουλος είπε αρχικά: «Δύο πράγματα μόνο. Έννομο συμφέρον υπάρχει όταν επηρεάζεται ο βαθμολογικός πίνακας όχι μεταξύ τους αλλά εν γένει. Συμφωνούμε όλοι πως το άρθρο 19 παρέχει το δικαίωμα παρέμβασης. Ποια είναι τα όργανα τα δικαστικά; Στην επιτροπή εφέσεων δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση. Αν δεν μπορούμε και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής τότε που μπορούμε. Συζητάμε για μια μέτρηση και την εφαρμογή του κανονισμού από πλευράς διαιτητή”.

Και συνέχισε: “Μιλάμε εδώ και 2.5 ώρες για μια μέτρηση. Αυτό δεν είναι πειθαρχική διαδικασία, είναι διαδικασία ορθής ή μη εφαρμογής του κανονισμού. Η ΑΕΚ λέει ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη, δεν έγινε ο αγώνας. Διαπιστώθηκε μια παράβαση και ο διαιτητής είπε ότι δεν πρέπει να γίνει. Η ΑΕΚ είπε ότι όλους τους αγώνες τους δίνει στο γήπεδο, αυτό θέλουμε κι εμείς”.

Και προσθέτει:“Αν τιμωρηθεί σήμερα θα επέλθουν συνέπειες που θα είναι μη αναστρέψιμες. Η μόνη ορθή απόφαση που μπορείτε να οδηγηθείτε είναι να επαναληφθεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία και σε γήπεδο που θα πρέπει να είναι όπως πρέπει να είναι”.

Από το Blogger.