Ηλίας Σπάθας: «Δικαιολογημένα φωνάζει ο Βόλος για την διαιτησία!»

Ο Ηλίας Σπάθας στην εκπομπή «Super Μπάλα Live», ανέφερε πως το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο δεν υπήρχε, αλλά έπρεπε να δοθεί αυτό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Super Μπάλα Live»:

«Διαιτησία φωτιάς και σιδήρου. Ο Φωτιάς… άναψε φωτιές. Δεν υπάρχει παράβασε στο χέρι του Εσκοβάλ. Υπάρχει σωστά η πρώτη κίτρινη του Σι, δεν υπάρχει πέναλτι στον Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στην φάση με τον Βαγιαννίδη για τον Βόλο. Δεν πήρε σωστή απόφαση ο Φωτιάς στη φάση με τον Παλάσιος, τον χτυπάει και ο τερματοφύλακας και ο αμυντικός. Και ο Μπέος θα έδινε την παράβαση. Στο VAR δεν καλούν τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση στην φάση. Υπάρχει και κίτρινη κάρτα, κόκκινη στον Σι.

Ορθώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει πέναλτι στη πρώτη φάση με τον Χουάνκαρ. Στη δεύτερη φάση με τον Χουάνκαρ υπάρχει πέναλτι, όμως σωστά ήρθε η ενημέρωση για το οφσάιντ.

Δικαιολογημένα ο Μπέος διαμαρτύρεται για το πέναλτι του Παναθηναϊκού στην φάση με τον Παλάσιος. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δείχνει διάθεση να συνεχίσει στη φάση. Δόθηκε πέναλτι που δεν ήταν, δικαιολογημένα φωνάζει η ομάδα του Βόλου».

Από το Blogger.