ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι, θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας που θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να πάει… υποψιασμένος στην Τούμπα, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος αντίπαλος “… τα τελευταία ειδικά χρόνια αναζητεί αφορμές για να αποπροσανατολίσει το κοινό από οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο.”

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή, παίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί!

Το βράδυ της Κυριακής, η Τούμπα θα υποδεχτεί ξανά το κοινό της, όλους εσάς, που την έχετε κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Θα γεμίσει με πάθος και προσμονή για μια ακόμη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, που ωστόσο τα τελευταία ειδικά χρόνια αναζητεί αφορμές για να αποπροσανατολίσει το κοινό από οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο.

Δεν δικαιούμαστε να είμαστε ανυποψίαστοι και αφελείς. Η δική μας δύναμη, είναι η πίστη ότι στις 4 γραμμές μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, κάθε πρόκληση, κάθε αναποδιά. Η δική μας δύναμη είναι τα 30.000 λαρύγγια που γίνονται ένα. Η δική μας δύναμη είναι το ποδόσφαιρο.

Στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Τους μεταδίδουμε την αδρεναλίνη μας, τους σπρώχνουμε στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, κρατάμε την κριτική μας για μετά το 90λεπτο. Δεν αφήνουμε τους ποδοσοφαιριστές μας να αγωνίζονται μόνοι, δεν αφήνουμε το πέταλο να τραγουδάει μόνο. Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Γυρνάμε βραχνιασμένοι σπίτι μας, ικανοποιημένοι ότι και εμείς, όπως και οι ποδοσφαιριστές τα δώσαμε όλα.

Δεν συμμετέχουμε στο σχέδιο των διακοπών στον αγώνα, δεν δίνουμε αφορμή να χάσουμε το ρυθμό και το μυαλό μας. Κροτίδες, βεγγαλικά, συσκευές λέιζερ, ρατσιστικά πανό και συνθήματα, δεν έχουν θέση στο γήπεδο και οι διακοπές που θα προκαλέσουν ευνοούν μόνο τον αντίπαλο.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν μόνο για παραλαβή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν από το internet.

Την Κυριακή το βράδυ, συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι. Η μεγαλύτερη νίκη απ΄όλες, θα είναι να παραμείνουμε στον δικό μας!
 

Από το Blogger.