Εθνική ομάδα Μπάσκετ Γυναικών: Δηλώσεις Πρέκα, Σταμάτη μετά το ματς με την Εσθονία

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ με νίκη επί της Εσθονίας στο Ταλίν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πρέκας δήλωσε… «Κάναμε τις δυο χειρότερες εμφανίσεις μας. Επειδή μαθηματικά σχεδόν είχαμε προκριθεί ίσως να υπήρχε μια χαλαρότητα από την πλευρά μας. Είναι σημαντικό που έγινε τώρα και δεν μας κοστίζει. Θα εξετάσουμε την απόδοσή μας και θα την διορθώσουμε. Ο στόχος ήταν η πρόκριση στο ευρωμπάσκετ, περάσαμε ως πρώτοι στον όμιλο και μια αγωνιστική πριν το τέλος.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια και στο παράθυρο αυτό δεν δείξαμε την εικόνα που μας αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό που η Ελλάδα προκρίνεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να γίνει αυτό ένα έναυσμα για να μαζέψουμε περισσότερα κορίτσια στο μπάσκετ γυναικών».

Από την πλευρά της η Εβίνα Σταμάτη ανέφερε… «Η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που αρμόζει, σε αυτή την ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι στο τέλος αυτό που μετράει. Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε την νίκη και ότι έχουμε περάσει στο Ευρωμπάσκετ για άλλη μια φορά και είμαστε χαρούμενες για αυτό».

Από το Blogger.