ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Κουλιεράκη

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία (Πέμπτη 92/, 18:30 – «Αθανάδιος Διάκος»), με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν να βάλουν θεμέλια πρόκρισης σε έναν ακόμα τελικό της διοργάνωσης.

Στη σημερινή (7/2) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, οι παίκτες, μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε κάποια ειδικά σετ ασκήσεων για τον κάθε παίκτη.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ρουμάνο τεχνικό ήρθαν από το ιατρικό επιτελείο, καθώς η μαγνητική του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ήταν καθαρή. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει θεραπείες και μόλις υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό ακολούθησε και ο Τάισον, όπως και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ. Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν θεραπεία. Κανείς από αυτούς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με το σύλλογο της Φθιώτιδας.

Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν πως ο Γιόαν Σάστρε, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς κόντρα στον Ιωνικό (5/3 20:30 – Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Υπενθυμίζεται πως τη δική του ποινή ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα την εκτίσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (25/2, 19:00 – Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες»), σε ματς της 24ης αγωνιστικής.

Την Τετάρτη (8/2) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Λαμία.

Από το Blogger.