Σπανός: «Μια ομάδα με χυδαία συμπεριφορά ήρθε στο γήπεδο με σκοπό να κάνει μια ένσταση και να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά»

Πυρ και μανία κατά της ΑΕΚ στο ΔΣ της Super League ο Γιώργος Σπανός, που μίλησε για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι με τα δοκάρια και τις… μεζούρες και τα «έχωσε» στην Ένωση, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις, καθώς χαρακτήρισε χυδαία τη συμπεριφορά που είχαν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι σύμφωνα με τον Σπανό είχαν σκοπό εξ αρχής να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

«Μια ομάδα με χυδαία συμπεριφορά ήρθε στο γήπεδο με μόνο σκοπό να κάνει μια ένσταση και να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά», φέρεται να ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Στη συνέχεια, ο Σπανός φέρεται να τόνισε: «Είμαι 30 χρόνια στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε; Για αυτό βάζουμε τα λεφτά μας; Για να χάνουμε με τέτοιους τρόπους;».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 13:30.

Από το Blogger.