Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ

Μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, για την διεξαγωγή του ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, πρέπει να βρεθούν και η πιθανή ημερομηνία για ορισμό.

Συγκεκριμένα, δυο ημερομηνίες είναι πιθανές για να οριστούν απ’ την Super League, μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Βάσει λογικής το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να διεξαχθεί πριν την τελευταία αγωνιστική, ώστε να μην υπάρχει κάποια εκκρεμότητα, με όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για τις 12 Μαρτίου στις 19:00, ώστε μετέπειτα να ακολουθήσει και η επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία επίσης για να γίνει, δεν θα πρέπει να υπάρχει παιχνίδι που να εκκρεμεί.

Επομένως, οι δυο διαθέσιμες ημερομηνίες είναι τα διήμερα 22-23 Φεβρουαρίου και 8-9 Μαρτίου, αφού την εβδομάδα που υπάρχει ενδιάμεσα η Ένωση θα αναμετρηθεί για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος.

Συνεπώς, αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ (εφόσον δεν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης), θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, την Τετάρτη, είτε μεταξύ των παιχνιδιών με ΠΑΟΚ (Tούμπα) και Αστέρα Τρίπολης (OPAP Arena), είτε μεταξύ του ΟΦΗ (Κρήτη) και Ολυμπιακού (OPAP Arena).

Από το Blogger.