ΑΕΚ: Θλάση ο Λιβάι Γκαρσία, δεν θα αγωνιστεί στα ματς με Ολυμπιακό και ΟΦΗ!

Μετά την αναγκαστική αλλαγή, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον δεξιό προσαγωγό, ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σήμερα Κυριακή (26/2) σε μαγνητική στην οποία, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δεξιού προσαγωγού.

Η θλάση είναι πρώτου προς δεύτερου βαθμού, αλλά είναι λίγο καλύτερα σε σχέση με τους αρχικούς φόβους του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ.

Απ’ εκεί και έπειτα, η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά, με τον ποδοσφαιριστή να ξεκινάει αμέσως θεραπεία για την αποκατάσταση του προβλήματος του, αλλά απ’ το χρονικό διάστημα που θα λείψει υπολογίζεται δυο με τρεις εβδομάδες.

Συνεπώς, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, θα λείψει σε πρώτη φάση απ’ το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και απ’ το ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπως και απ’ το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ερυθρόλευκους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας, ο Λιβάι Γκαρσία εφόσον κινηθούν όλα ομαλά, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, απ’ τα ματς των πλέι οφ.

Απ’ την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν επιστροφές και απ’ τους άλλους τραυματίες, με τον Πάολο Φερνάντες να επιστρέφει πιθανόν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως προς το τέλος της εβδομάδας όπως όλα δείχνουν θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Τομ Φαν Βέερτ και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Από το Blogger.