Αλεξίου: «Σε κάθε περίπτωση εάν δεν άρεσε η μεζούρα στον Ατρόμητο θα έπρεπε να είχε μεζούρα»

Ο Αλέξης Αλεξίου ανέφερε πως οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν έδωσαν λύσεις, μετρούσαν οι διαιτητές με την μεζούρα με τους ανθρώπους και τον αρχηγό του Ατρομήτου να κοιτούν δίχως αντιρρήσεις.

Βρήκαν μικρά τα τέρματα, τους δόθηκε 1,5 ώρα προθεσμία να διορθώσουν την κατάσταση και έβγαλαν τις τσάπες.

Η τοποθέτηση του Αλέξη Αλεξίου:

«Η έφεση της ΑΕΚ έγινε λόγω της απαλλαγής της ευθύνης του Ατρομήτου μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας. Η ΑΕΚ ήταν και παραμένει διάδικος. Η ΑΕΚ δεν εφεσίβαλε την ακαταλληλότητα. Αυτή η μέτρηση με τη μεζούρα έγινε παρουσία και των δυο πλευρών και του αρχηγού του Ατρόμητου. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν άρεσε η μεζούρα στον Ατρόμητο θα έπρεπε να είχε μεζούρα.

Δεν μπορεί να κουβαλάει η ΑΕΚ το λέιζερ. Γιατί ο Ατρόμητος δεν έδωσε ένα μέτρο μέτρησης; Ο Δήμος Περιστερίου βρήκε λέιζερ δύο μέρες μετά. Είχαν 1.5 ώρα: γιατί δεν βρήκαν το απαραίτητο μέτρο για τη μέτρηση; Γιατί ήξεραν τι έχουν κάνει. Η ΑΕΚ ήθελε να γίνει ο αγώνας. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κάνει τον αγώνα. Η ΑΕΚ μπορούσε να κάνει ένσταση στις 17.29. Την έκανε στις 16.40 για να έχει χρόνο ο Ατρόμητος να ‘φτιάξει’ το δοκάρι».​​​​​​​

Από το Blogger.