Καρπετόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας του»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην εκπομπή «Super Μπάλα Live» παρέθεσε την δική του άποψη για το αγωνιστικό κομμάτι του «αιώνιου» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Super Μπάλα Live»:

«Ότι υπήρξε μια δόση ατυχίας, υπήρξε, σε μια-δυο φάσεις. Εγώ λέω ότι αν θέλουμε να το ψειρίσουμε για να βρούμε ένα-δυό πράγματα για το πώς γίνεται με τόσες φάσεις να μην κερδίσεις, υπάρχουν. Το ένα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας του. Το χειρότερο διάστημα του παιχνιδιού του, ήταν το πρώτο μέρος, μετά το δοκάρι του Μπακαμπού. Εκεί που έπρεπε να πιέσει περισσότερο. Έχει κι ο Παναθηναϊκός το μερίδιο σε αυτό. Γενικά ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει καλά στα παιχνίδια του.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι του έλειψαν οι πάσεις, οι συνεργασίες. Σε όλες τις φάσεις, που έχουν έρθει από μεγάλες πάσες, είναι πολύ λίγες. Χωρίς πάσες είναι πολύ δύσκολο. Τα σφυρίγματα είναι δουλειά του Σπάθα, θα μας τα πει αυτός. Αυτά που σου περιέγραψα έγιναν απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ήταν για μένα απροσδόκητα κακός. Ήταν μια ομάδα χωρίς ένταση.

Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να προβληματιστεί για ένα πράγματα. Γιατί στον δεύτερο γύρο τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού είναι άσχημα παιχνίδια και βάζω μέσα και τα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Τα Super League Playoffs έχουν τέτοια ματς. Εκεί δύσκολα ανατρέπονται τα πράγματα, όποιος πάει πρώτος συνήθως το παίρνει. Αλλά είναι κακός σε αυτά τα ματς ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο

Η εικόνα του Παναθηναϊκού, για τον Παναθηναϊκό συνολικά, είναι η βαθμολογία του. Αυτό κοιτάζει, σε αυτό προσαρμόζεται».

Από το Blogger.