Ο Αλιγιάρ Αγκάγεφ θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Ο Μανούχος στο Λαμία-ΠΑΟΚ

Ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ, για να διευθύνει τη ρεβάνς Ολυμπιακός – ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζεινάλ Ζεινάλοφ και Ακίφ Αμιράλ. Στο VAR θα βρεθεί ο Ελτσίν Μασίγιεφ και AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής. 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Ο Αζέρος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1 στις 3 Απριλίου 2022.

Επιπλέον έχει “σφυρίξει” στην Ελλάδα τα παιχνίδια Λεβαδειακός – Βέροια 1-0 (15/5/22), Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (1/5/22), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20) και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0 (10/3/19).

Όσον αφορά το Λαμία – ΠΑΟΚ (πρώτος ημιτελικός των δυο ομάδων), το ματς στο “Αθ. Διάκος” θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος.

Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Χρυσούλα Κουρομπύλια Στο VAR θα βρεθεί ο Στέφανος Κουμπαράκης και AVAR θα είναι ο Αθανάσιος Κόλλιας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

Από το Blogger.