Κούγιας: «Ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί, νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό»

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του περί ανάληψης της υπεράσπισης του Ατρόμητου για όσα έγιναν στο ματς που δεν διεξήχθη, κόντρα στην ΑΕΚ.

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS», ανέφερε ακόμη ο γνωστός ποινικολόγος.

«Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία», επισήμανε ο Κούγιας.

«Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος για θέματα που αφορούν στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Από το Blogger.