Ο Σερέλης παίρνει τη θέση Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά... Πάμπλο Λάσο!

Στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να απομακρύνουν άμεσα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού μετά και την αποκαρδιωτική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Κυπέλλου ήταν φανερό ότι τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι «πράσινοι» λοιπόν βγήκαν στην αγορά για την απόκτηση προπονητή και έφτασαν σε συμφωνία με τον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος επιστρέφει στον Σύλλογο λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του, αφού πέρσι ήταν μέλος του επιτελείου.

Στόχος των πρασίνων είναι να πορευτεί μαζί του έως το τέλος της σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το αργότερο το καλοκαίρι θα έρθει στην ομάδα ξένος προπονητής, που θα αναλάβει το… χτίσιμο για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Πάμπλο Λάσο είναι ένα από αυτά που δεδομένα υπάρχουν στην λίστα, αφού έχει «βαρύ» βιογραφικό, δεδομένες ικανότητες και είναι ελεύθερος. Είναι ωστόσο πολύ νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε περισσότερο, αφού δεν είναι ο μόνος που θα απασχολήσει τον «Εξάστερο».

Όποιος κι αν έρθει πάντως, ο Χρήστος Σερέλης θα παραμείνει στο «Τριφύλλι» ως βοηθός του, αφού αποτελεί την επιλογή της ομάδας. Κάθε προπονητής εξάλλου φέρνει μαζί το δικό του επιτελείο, έχοντας και έναν άνθρωπο που αποφασίζεται από την ομάδα για να υπάρχει μια συνέχεια.

Δεδομένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει την επόμενη αγωνιστική σεζόν μια πιο ακριβή και καλύτερα δομημένη ομάδα και μένει να φανεί εάν ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει το «χτίσιμό» της.

Πάντως, τα ζητήματα που προκύπτουν προς διευθέτηση είναι αρκετά. Αρχικά, το οικονομικό που αφορά τον ίδιο τον προπονητή, αλλά κι αυτό που αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας. Όπως επίσης και το γεγονός πως ο έμπειρος Ίβηρας κόουτς δεν αρέσκεται να αναλαμβάνει ομάδες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, προτιμώντας να βρει ένα project από το καλοκαίρι και μετά.

Αν ξεπεραστούν όλα τα παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ λίαν συντόμως. Ωστόσο, έστω και το οικονομικό αν λυθεί, τότε ο Ισπανός θα αποτελέσει το ακλόνητο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι και μετά.

Από το Blogger.