Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ: «Η επιμονή τους δείχνει ότι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το ματς στα χαρτιά»

Την απόφαση της ΑΕΚ να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Ατρόμητο σχολίασαν άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Όπως είναι γνωστό, το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα. Ειδικά όταν το θράσος βρίσκεται σε βαλτότοπο με τόνους σκουπιδιών», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι». 

«Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το πως ο… αρχιλαθραίος έχει στήσει το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τους μπροστινούς του, Μπαλτάκους, Φιλιππούσηδες, Μπένετ, Λαμπαδαρίου, Δανιήλ, Παπαχρήστους…», συμπλήρωναν οι Πειραιώτες.

«Η κοινή γνώμη γνωρίζει πλέον πως λειτουργεί το Συνδικάτο του Εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, με τους Γιαννάκηδες, τους Μάνταλους, τους Λεουτσάκους τους Πρίτσες τους Ντάσιους, τους Νταβέληδες, τους Παπαδημητρίου και όλους τους παραβατικούς που γνώρισαν στις βόλτες τους στη Γ/ Εθνική και όσους… ακόμα πιο παραβατικούς «κοσμούν» την καθημερινότητα τους», υπογράμμιζαν οι ερυθρόλευκοι.

Και καταλήγοντας ανέφεραν: «Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Διέλυσαν την Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και την Super League σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια, στημένους διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια».

Από το Blogger.