Σπυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάτησε τον Παναθηναϊκό, δεν λέω ότι είναι μικρός σύλλογος! »

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μιλώντας στο «Total Football», τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στο «αιώνιο» ντέρμπι, όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην κερδίσει η ομάδα που κυριάρχησε σε ένα ματς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Total Football»:

«Είναι αντίστροφα το σχήμα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ο Λουτσέσκου είχε πει ότι έκανε τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρή ομάδα. Έγινε το ανάποδο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, να πατάς τον αντίπαλο και να μην κερδίζεις. Όταν μια ομάδα έχει τέτοια υπεροχή, τον κάνει να φαίνεται υποδεέστερος στο ματς αυτό, όχι μικρό σωματείο.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός πάτησε τον Παναθηναϊκό. Δεν λέω ότι είναι μικρός σύλλογος! Μιλάμε για τα 90 αυτά λεπτά. Οι δύο καλύτερες του Ολυμπιακού στην σεζόν είναι οι δύο αγώνες που δεν κέρδισε με τον Παναθηναϊκό, σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη. Δεν νίκησε, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο.

Σε ένα ντέρμπι μια ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι μικρό σωματείο. Παίρνουν άριστο βαθμό οι παίκτες του Ολυμπιακού, σε πνευματική και φυσική ετοιμότητα για ένα «αιώνιο» ντέρμπι. Αυτό φάνηκε πολύ καθαρά στα 90 λεπτά».

Από το Blogger.