Ηλίας Σπάθας: «Κόκκινη στον Παναθηναϊκό – Χέρι πριν το γκολ του Παλάσιος!»

Ο Ηλίας Σπάθας στην εκπομπή «Super Μπάλα Live», υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίζει με 10 στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς και ότι το γκολ του Παλάσιος δεν θα έπρεπε να έρθει ποτέ.

Ο Ηλίας Σπάθας υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίζει με 10 στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς και ότι το γκολ του Παλάσιος δεν θα έπρεπε να έρθει ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Super Μπάλα Live»:

Για το γκολ του Μαντσίνι: «Σωστά μετράει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Ιωαννίδης έρχεται σε φυσιολογική σύγκρουση, δεν υπάρχει κάρτα νωρίτερα».

Για την κίτρινη στον Σάρλια: «Ο Σάρλια μαρκάρει τον Γκρέι, υπήρχε προφανής ευκαιρία για γκολ, υπάρχει εσκεμμένο αντικανονικό μαρκάρισμα, υπάρχει κόκκινη κάρτα. Αν κάνουμε στοπ καρέ της εικόνας, το λέει και ο κανόνας, είναι προφανής ευκαιρία για γκολ. Ο διαιτητής έχει χαλαρώσει, δεν δίνει την σωστή κάρτα που είναι η κόκκινη».

Για το γκολ του Παλάσιος: «Υπάρχει ξεκάθαρο χέρι από τον Παλάσιος στο τείχος και από εκεί, ο Μπρινιόλι παίρνει την μπάλα και κάνει την αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού. Ο διαιτητής κάνει δύο σημαντικά λάθη, οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά».

Από το Blogger.