Μίτσελ: «Θέλω να κερδίσουμε τον αγώνα και ψάχνω ποιες είναι οι λύσεις για να το κάνω»

Ο Μίτσελ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πόσο πολύ το θέλει η ομάδα του, για την κατάσταση των τραυματιών και του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είναι έτοιμος για το ντέρμπι και πως οι μοναδικοί απόντες είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος. Παράλληλα, ο Μίτσελ σχολίασε τις εμφανίσεις του Ραμόν και τον συναγωνισμό που έχει με τον Ρέαμπτσιουκ, ενώ στάθηκε και στη στιχομυθία που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο: «Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι πως θέλω να κερδίσουμε τον αγώνα και ψάχνω ποιες είναι οι λύσεις για να το κάνω. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα παίξει καλά και δεν έχω μόνο ελπίδες αλλά με όλο τον σεβασμό που έχω για τον αντίπαλο πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Σε άσχημες συνθήκες βρήκαμε πολύ καλές λύσεις στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και νομίζω πως αυτές οι λύσεις ισχύουν και για αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο παίξαμε πολύ καλά, αλλά παίξαμε επίσης με πολύ πάθος και εξυπνάδα σε εκείνο το παιχνίδι. Εκείνη την ημέρα οι συνθήκες ήταν άσχημες για εμάς και πολύ καλές για τον αντίπαλο. Παρόλαυτα καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλά και μόνο μια συγκυρία μας απομάκρυνε από τη νίκη. Για μένα η εκδίκηση και το μίσος δεν υπάρχουν. Υπάρχει ο αγώνας και η νίκη γιατί έχουμε πολλά κίνητρα. Είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε. Και γω προσωπικά θέλω να νικήσω γιατί νομίζω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ίσως να κάνω λάθος όμως είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως άμα παίζεις με εκδίκηση και με μίσος αυτό σε απομακρύνει από τη δουλειά που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις έναν καλό αντίπαλο».

Για το τι είπαν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα βραβεία του gazzetta: «Μου είπε τα πλάνα του για το ματς, αλλά μου τα είπε στα σερβικά… (γέλια) και εγώ του είπα τα δικά μου στα ισπανικά..» (γέλια)

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκο: «Μιας και παίζουμε με τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα εμείς έχουμε πάρα πολλά κίνητρα και πολλούς στόχους να εκπληρώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο είναι ότι ο κόσμος μας θα έρθει στο γήπεδο, θα γεμίσει το γήπεδο και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Το δεύτερο είναι το πώς βλέπω εγώ την ομάδα μου και θα επαναλάβω αυτό που σας είπα την περασμένη εβδομάδα. Πως από τότε που ήρθαμε είμαστε μια ομάδα κυρίαρχη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για το γεγονός πως δεν έχουν νικήσει ακόμα σε ντέρμπι: «Μας δίνει περισσότερο κίνητρο. Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Εγώ είμαι ο πρώτος που το θέλω αυτό. Θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Προφανώς και τα ντέρμπι. Ωστόσο το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα ντέρμπι. Χωρίς νίκη σε ντέρμπι έχουμε ανέβει στη βαθμολογία. Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε.

Να μην αμφιβάλει κανείς όμως πάντα θέλω να κερδίζω και το ίδιο μεταδίδω και στους παίκτες μου».

Για τον Ραμόν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με τον Όλεγκ. Ο Όλεγκ επίσης ανταποκρίνεται πολύ καλά και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θέλαμε. Να έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις. Ο ένας βοηθάει τον άλλον να γίνεται καλύτερος».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο 5 ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Η υπόσχεση του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος θα βρίσκεται εκεί και θα γεμίσει το γήπεδο και θα στηρίξει την ομάδα γιατί εδώ και καιρό υποπτεύεται πως η ομάδα παρουσιάζει άλλο πρόσωπο και πηγαίνει για να κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια. Όπως ήταν πάντα ο Ολυμπιακός. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, όμως καταλαβαίνει τι κάνουμε. Από πότε έχει να γεμίσει το γήπεδο; Για κάποιο λόγο έρχονται».

Από το Blogger.