«Σέλτικ και Ρέιντζερς θέλουν βασικό παίκτη του Παναθηναϊκού!»

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε το ρόστερ του ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν με τους Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι και Πούχατς, δίχως να υπάρξουν άλλες μεταγραφικές εξελίξεις (πλην της απόκτησης και του δανεισμού του Γερεμέγεφ).

Η «FORZA» ωστόσο φέρνει στο προσκήνιο ένα μεταγραφικό σενάριο, το οποίο όμως αφορά αποχώρηση, αφού τονίζει ότι υπάρχει βασικός και πρωτοκλασάτος παίκτης του «Τριφυλλιού» που αρέσει αρκετά σε Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Οι δύο σκωτσέζικες ομάδες μάλιστα φέρονται να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο ενόψει Ιανουαρίου και μένει να φανεί εάν τελικά θα κάνουν πράγματι επίσημη κίνηση για να τον αποκτήσουν, με το όνομα του παίκτη να μην έχει γίνει γνωστό.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Μπορεί η Σέλτικ και η Ρέιντζερς να έφαγαν… πόρτα από τον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ωστόσο επιμένουν ελληνικά! Κατά μία πληροφορία της στήλης μάλιστα, στο «σημάδι» έχει μπει – εν όψει καλοκαιριού – πρωτοκλασάτος και βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει».

Από το Blogger.