Η ΚΕΔ βάζει στο «ψυγείο» τον Τζήλο!

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και του VAR Θανάση Τζήλου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχθηκε ότι οι διαιτητές έκαναν λάθη, τονίζοντας μάλιστα πως τους έχει αποσύρει από τα καθήκοντά τους.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής».

Από το Blogger.