Ντέμης Νικολαΐδης: «Τι πάγκο έχει η ΑΕΚ;»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζοντας αρχικά στην εκπομπή Monday FC της Nova, τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στάθηκε στους παίκτες που διαθέτει η Ένωση στον πάγκο οι οποίοι όπως ανέφερε θα μπορούσε άνετα να είναι και στην βασική ενδεκάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Τι πάγκο έχει η ΑΕΚ;» ανέφερε αρχικά ο Ντέμης και συνέχισε: «Έτυχε εκείνη την ώρα των συνθέσεων να διαβάσω τα ονόματα στον πάγκο. Στάνκοβιτς, Ελιάσον, Μάνταλος, Φαν Βέερ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλος, Σιντιμέ κτλ. Άμα δεις τον πάγκο θα μπορούσε να είναι και η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.  Οι παίκτες έχουν κάποια αξία, δεν αλλάζει η αξία τους, η απόδοση τους αλλάζει» για να προσθέσει αστειευόμενος: «Χαίρεσαι ή στενοχωριέσαι όταν βγαίνει κάποιος».

Όσο για τον Λιβάι Γκαρσία, ο Νικολαΐδης επισήμανε: «Για μένα ο Λιβάι ήταν MVP. Μου αρέσει που δεν πέφτει εύκολα. Και στις δύο φάσεις που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε το πάλεψε πολύ. Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή σήμερα, ήταν ένα ματς όμως που δεν χρειάστηκε και να παίξει περισσότερο. Έχει παίκτες η ΑΕΚ που μπορεί να παίζουν σε πολλές θέσεις. Και αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο του Αλμέιδα. Καμιά φορά δεν χρειάζεται και να παίξεις παραπάνω. Ο Λιβάι για μένα καθάρισε το παιχνίδι και έκανε την διαφορά. Οι περισσότερες νίκες της ΑΕΚ είναι νίκες πειστικές».

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας: «Με ένα διπλό της ΑΕΚ, θα λιγοστέψουν πολύ οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα».

Από το Blogger.