Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε μέσω Skype στους παίκτες του Άρη πριν την χθεσινή προπόνηση με νέο προπονητή τον Τόλη Τερζή και τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, χρησιμοποιώντας “σκληρή γλώσσα” για την απόδοσή τους κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ομιλία Καρυπίδη στους παίκτες του Άρη:

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό! Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού! Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουνε με πάθος, σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία. Δείχνετε να μην ξέρετε πού παίζεται. Αυτό τελειώνει εδώ! Οποίος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ή δεν θέλει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο, θα φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια ακόμη.
 
Πλέον είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή και η υπομονή μου τελείωσε! Βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε τα πράγματα. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δεν ματώνει από εδώ και πέρα τη φανέλα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο! Μην δω ξανά αδιάφορο παίκτη! Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες».

Από το Blogger.