ΠΑΟΚ: Η Γαλατασαράι ανεβάζει την προσφορά της για να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη  Κωνσταντέλια, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ψηλά στον διεθνή Τύπο το τελευταίο διάστημα.

Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του είναι και η Γαλατασαράι που σύμφωνα με όσα γράφονται στην Τουρκία είναι έτοιμη να ανεβάσει κι άλλο την αρχική προσφορά της προκειμένου να πείσει τον ΠΑΟΚ να της παραχωρήσει τον Κωνσταντέλια.

Θυμίζουμε πως η «Τσιμ μπομ» πρόσφατα έριξε στο τραπέζι το ποσό των έξι εκατ. ευρώ, ωστόσο η συγκεκριμένη πρόταση είχε απορριφθεί από τους ασπρόμαυρους, με τους Τούρκους να έχουν ρίξει τα… δίχτυα τους και στην περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Ντιναμό Μόσχας, Αρσέν Ζαχαριάν ο οποίος θεωρείται η μεγάλη ελπίδα του ρωσικού ποδοσφαίρου.

«Η πρόταση των 6 εκατομμυρίων της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο είναι ζεστός για την «Τσιμ Μπομ» καθώς του κατατέθηκε από την Γαλατά μια πρόταση αστρονομική σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα. Και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της εφόσον οι δυο ομάδες συμφωνήσουν», γράφει η Fanatik και συνεχίζει:

«Από την άλλη πλευρά όμως οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζαχαριάν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά ωστόσο αν η μεταγραφή του ναυαγήσει οριστικά τότε ένα μπάτζετ 13 εκατομμυρίων θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί για τον Γιάννη Κωνσταντέλια», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Από το Blogger.