Σπανός: «Αστείος ο λόγος της αναβολής, φοβικοί οι Ελληνες διαιτητές»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Περιστερίου, μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας αστείο τον λόγο αναβολής.

Κάθετα αντίθετος στην απόφαση να μη διεξαχθεί το σημερινό (5/2) ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Σπανός πρόεδρος των Περιστεριωτών, καθώς σχολίασε πως ο λόγος αναβολής του ήταν «αστείος». «Είναι λυπηρό να έχουμε φτάσει στο 2023 και να κρίνονται τα ματς εκτός αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για το ένα δοκάρι που είχε διαφορά κάποιων πόντων. Καμία ομάδα δεν έθεσε πρόβλημα ως τώρα. Μας ειδοποίησει ο διαιτητής στην αρχή ότι όντως έτσι ήταν και έπειτα εμείς κάναμε τεχνική εργασία και την κατεβάσαμε τη διαφορά στο ελάχιστο. Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε πως σε 3-4 σημεία ήταν η προβλεπόμενη και σε ένα υπήρξε διαφορά δύο πόντων. Αυτό που έχει συμβεί, με τον Ατρόμητο να έχει φιλοξενήσει ευρωπαϊκά ματς, είναι αστείος ο λόγος μια μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ να μην παίζει το ματς στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει το ματς στα χαρτιά», σχολίασε αρχικά μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Και μετά ρωτήθηκε για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του. «Η νομική μας υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία και από εκεί και πέρα θα αντικρούσουμε την ένσταση με τα δικά μας στοιχεία. Ζητάμε από όλα τα αρμόδια όργανα, το υφυπουργείο αθλητισμού την ΕΠΟ, να πάρουν θέση επίσημα και επιτέλους το ποδόσφαιρο να μην παίζεται με πρακτικές του 1980 και να ψάχνουν μεγάλες ομάδες να κερδίζουν έτσι. Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους Ελληνες διαιτητές. «Είναι φοβικοί. Ο Μανούχος έψαχνε να δει πως είχε λίγο… ανωμαλία το γήπεδο, λες και όλα τα στάδια στην Ελλάδα είναι τέλεια. Μετά τη σύσταση που μας έγινε το θέμα διορθώθηκε και το ματς έπρεπε να γίνει κανονικά».
 

Από το Blogger.