«Στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια ακόμα ο Αϊτόρ»

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ανανέωσης του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό, αφού το «Total Football» αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ισπανός εξτρέμ είναι ένας από τους παίκτες που έμεναν ελεύθεροι στο φινάλε της σεζόν και στο «Τριφύλλι» είχαν ως προτεραιότητα να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια, όπως ακριβώς έπραξαν ήδη με τους Πέρεθ και Σένκεφελντ.

Ο σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν δεν διαφοροποίησε καθόλου τα δεδομένα, με τους «πράσινους» να του ξεκαθαρίζουν πως θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και τον ίδιο τον παίκτη να μην εξετάζει άλλες προτάσεις, έχοντας στο μυαλό του μόνο τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου λοιπόν τα βρήκαν σε όλα με τον Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο έως το 2026, με τις συνολικές απολαβές του για όλο αυτό το διάστημα να ξεπερνούν συνολικά τα 2.5 εκ. ευρώ! Το μόνο που απομένει είναι να λυθεί και μια τελευταία εκκρεμότητα με τον ατζέντη του, ώστε να «πέσουν» και οι υπογραφές.

Από το Blogger.