Παρελθόν ο Γιάσμινκο Βέλιτς από το Λεβαδειακό

Η κακή πορεία του Λεβαδειακού (5 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια) και η «βύθισή» του στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έφεραν ξανά εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Τετάρτης (15/2) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Φαβορί για να διαδεχθεί τον Βόσνιο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας της Βοιωτίας, γι’ αυτό το τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου και τα play out είναι ο Γιάννης Πετράκης. Αυτή θα είναι η δεύτερη αλλαγή στον πάγκο του Λεβαδειακού την εφετινή σεζόν, μετά την απόλυση του Γιάννη Ταουσιάνη την 5η αγωνιστική της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Γιάσμινκο Βέλιτς. Στο διάστημα της παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς επέδειξε ήθος και επαγγελματισμό.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από το Blogger.