Κούγιας μετά τη δικαίωση του Ατρομήτου: Ο… Γιαννάκης, οι «Φιλιππινέζες», ο Μπένετ και ο Μπαλτάκος

Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, με τον Αλέξη Κούγια που είχε αναλάβει την υπεράσπιση των Περιστεριωτών να ρίχνει… βόμβες.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στις πρακτικές του Γιάννη Παπαδόπουλου και του «συνεργείου» του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Μπένετ-Μπαλτάκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας: 

Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν.

Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους, κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία , υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12 – 0.

Περαστικά και εις άλλα με υγεία.

ΥΓ. Στο επόμενο παιχνίδι που θα θέλουνε να αναβληθεί, πρέπει να ακολουθήσουνε την παλιά συνταγή της συμμορίας της Ηλιούπολης που είναι το κόψιμο των δοκαριών. Συγχαρητήρια στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.

Από το Blogger.