ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μιλάντ Μοχαμάντι

Ο μεγάλος άτυχος απ’ τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που βρέθηκαν στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι αναμφίβολα ο Μιλάντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός μπακ στο τελευταίο παιχνίδι με τις ΗΠΑ, τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο ημίχρονο και όπως διαπιστώθηκε τις επόμενες ημέρες, ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός και έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την πλήρη αποκατάσταση του.

Έτσι και έγινε λοιπόν, ο Μιλάντ Μοχαμάντι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου απ’ τους γιατρούς της ΑΕΚ, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα και όλο αυτό το διάστημα έχει τεθεί εκτός δράσης, αφήνοντας ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ένωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχοντας σε πρώτη φάση τον Εχσάν Χατζισαφί για τα αριστερά και κατ’ ανάγκη τους Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Βεντάντ Ραντόνια, είχε κάνει εισήγηση, πως αν βρεθεί κάποια καλή επιλογή για τα αριστερά τότε να εξεταζόταν για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο στην μεταγραφική αγορά και γι’ αυτό οι Κιτρινόμαυροι δεν ψάχτηκαν περαιτέρω και δεν προχώρησαν σε κάποια μεταγραφή για την συγκεκριμένη θέση, αποφασίζοντας να περιμένουν τον Μοχαμάντι, απ’ την στιγμή που δεν βρήκαν κάτι.

Όμως, τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για τον Ιρανό μπακ, καθώς έχει ξεκινήσει και πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Προφανώς ακόμα δεν είναι έτοιμος και θα χρειαστεί κι’ άλλος χρόνος, αλλά φαίνεται πως θα επιστρέψει νωρίτερα απ’ τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς τα πηγαίνει πολύ καλά, με σταθερά βήματα και ανεβάζει σιγά σιγά καθημερινά ρυθμό και υπολογίζεται ότι σε δυο εβδομάδες, θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Συνεπώς, θα μπει σιγά σιγά και στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και το σίγουρο είναι, ότι θα είναι πανέτοιμος και με αγωνιστικό ρυθμό για τα κρίσιμα ματς των πλέι οφ.
 

Από το Blogger.