Αλμέιδα: «Προσωπικά δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα»

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League η ΑΕΚ, όμως ο Ματίας Αλμέιδα… ξεκόβει την κουβέντα, τονίζοντας στη NOVA πως δεν κοιτάει την θέση της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός διαθέτει την εμπειρία από άλλα πρωταθλήματα, αλλά και βλέποντας τη δομή του ελληνικού, και δεν εστιάζει στην αναρρίχηση της Ένωσης στην πρώτη θέση.

Φυσικά χαρακτηρίζει τον Ατρόμητο ως μία δύσκολη και συμπαγής ομάδα, τον οποίο εκείνος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν και έχουν αναλύσει πολύ καλά, ενόψει της κυριακάτικης (05/02, 17:30) αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

«Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου».

Σχετικά με την πρώτη θέση που καταλαμβάνει πλέον η ομάδα του στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Αλμέιδα τόνισε: «Στην πραγματικότητα νιώθω ικανοποιημένος όταν η ομάδα αποδίδει καλά. Έχοντας την εμπειρία από την παρουσία μου σε άλλα πρωταθλήματα, όπου είναι παρόμοια με το ελληνικό ή διαφορετικά και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα σε εμένα προσωπικά δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα»

Από το Blogger.