«Οι λόγοι που δεν προχώρησε του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον Παναθηναϊκό!»

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο πριν το Final-8 του Κυπέλλου, όμως δεν έφτασε σε συμφωνία μαζί του.

Ο Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να πορευτεί χωρίς τον Ντέγιαν Ράντονιτς στο Final-8 του Κυπέλλου, με τον Ποτσέκο να αποτελούσε τον… εκλεκτό για να αναλάβει την ομάδα σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός προοριζόταν αποκλειστικά για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και όχι για να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης χρονιάς, όμως υπήρξαν εμπόδια που δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του «deal».

Όπως αποκάλυψε η «Magic Euroleague» του «SDNΑ», ο Ποτσέκο ήταν απόλυτα θετικός στο να αναλάβει το «Τριφύλλι», έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, όμως το συμβόλαιό του με την Εθνική και κυρίως η εγκυμοσύνη της γυναίκας του δεν ευνόησαν τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός τον ήθελε για το Final-8 του Κυπέλλου, όμως τότε η σύζυγός του ήταν στην τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης του και μια μέρα πριν το ματς του «Εξάστερου» γέννησε, με τον κόουτς να μην μπορεί φυσικά να λείπει από το πλευρό της.

Έτσι, δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα και το «Τριφύλλι» έπαιξε με τον Ράντονιτς και την διοργάνωση του Κυπέλλου.

Από το Blogger.