Κούγιας: «Μεζούρα είχε η γιαγιά μου, ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί»

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία, τη μέτρηση των δοκαριών με μεζούρα, ανέφερε πως η υπόθεση αναμένεται να… τραβήξει και τόνισε πως οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν έννομο συμφέρον και μπορούν να παρέμβουν νομικά στην υπόθεση.

«Μου τηλεφώνησαν αργά το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ήδη κάναμε μια σύσκεψη, ζήτησα ορισμένα πράγματα και εργάζομαι προδικαστικά για την υπόθεση. Θα ζητήσω διακοπή γιατί έχω και την υπόθεση του Άλκη. Και οι 2 πλευρές δικαιούνται να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αν δε μείνουν ικανοποιημένες. Πάλι τακτικοί δικαστές υπάρχουν κι εκεί. Σε τρίτο βαθμό υπάρχει και το CAS, συνεπώς ίσως τραβήξει πάνω από 2-3 μήνες η όλη υπόθεση.

Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα ύψη, τις οποίες βρήκαν δήθεν από κάποιο αστυνομικό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μεζούρα είχε η γιαγιά μου, όταν ράβανε ρούχα. Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Ήταν τεράστιο λάθος του διαιτητή αυτό που έγινε. Έπρεπε να αναβάλει το παιχνίδι. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον. Θεωρητικά έχουν το δικαίωμα να κάνουν παρέμβαση» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Από το Blogger.