Μίτσελ: «Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και τα δύο φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, οι εξηγήσεις των κανονισμών τους στέρησαν αυτό που δικαιούται.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Όταν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, πάντα βρίσκαμε κάποια συγκυρία που μας στερούσε το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ακριβώς όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω ευθύνες σε κάποιον από τους παίκτες μας. Παιξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα που διεκδίκησε το ματς. Δεν σκοράραμε στις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Δεν βάλαμε το γκολ που θα μας χάριζε τη νίκη. Καναμε αυτό που σχεδιάσαμε πριν το ματς. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου για κάτι».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Σιγουρα, όταν παίζεις όπως σήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Πρέπει να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα».

Από το Blogger.