Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε υψηλούς στόχους και πρέπει να κάνουμε τέτοιες ανατροπές»

Χαρούμενος με την νίκη αλλά και με την στιγμή που αυτή ήρθε, δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 2-1 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι ήταν ένα ισορροπημένο αλλά όχι και καλό ματς, ενώ τόνισε ότι αν οι «πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο θα πρέπει να κάνουν και τέτοιες ανατροπές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα τα παιχνίδια εδώ είναι πολύ δύσκολα, σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και έχει τεράστιας σημασίας για μας η σημερινή νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο όμορφο. Και οι δύο ομάδες για δικούς τους λόγους ήθελαν τη νίκη.

Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και οι δύο ομάδες ήμασταν συγκεντρωμένες. Δεν είναι ένα ματς που βγάζει πολλές φάσεις. Σε αυτές που είχαμε εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε γκολ, έπρεπε να το ανατρέψουμε και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Ήταν καλό βράδυ για εμάς. Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους πρέπει να κάνει τέτοιες ανατροπές.

Είμαστε υπό τρομερή πίεση, κάνουμε λάθη. Δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Σημαντικό να κερδίζουμε γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι ενόψει της συνέχειας που μας περιμένει και στο πρωτάθλημα και στα Playoffs».

Από το Blogger.