Η «Αγιά Σοφιά» μετατρέπεται σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης!

Το 12/12 της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» κάνει την έδρα της Ένωσης «οχυρό» και τη μετατρέπει τη δεδομένη στιγμή ως μια από τις πλέον δύσκολες σε ολόκληρη την Ευρώπη, πίσω μόνο από το «Πάρκχεντ» της Σέλτικ!

Στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη θα διαπιστώσουμε πως η OPAP Arena μετατρέπεται σε μια από τις δυσκολότερες έδρες καθώς μόνο η Σέλτικ στο «Πάρκχεντ» μετράει τη δεδομένη χρονική στιγμή μεγαλύτερο σερί τη φετινή σεζόν, κι αυτό γιατί έχει δώσει περισσότερα ματς. Συγκεκριμένα οι «Κέλτες» στον «Παράδεισο», όπως ονομάζουν το «Σέλτικ Παρκ», έχουν πανηγυρίσει φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις 14/14 νίκες με συνολικό σκορ 44-7! Εκτός από τη Σέλτικ και την ΑΕΚ σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων στην Ευρώπη, η τρίτη ομάδα που μετράει μέχρι στιγμής το απόλυτο στην έδρα της είναι η Σλάβια Πράγας στην Τσεχία που έχει εννιά νίκες σε εννιά ματς μέσα στο σπίτι της με συνολικό σκορ 40-5.

Μέχρι πρότινος, στη συγκεκριμένη λίστα ήταν και ομάδες από άλλες χώρες, αλλά είδαν το σερί τους να συνθλίβεται. Οπως η Γκενκ στο Βέλγιο με 12-1-1, η Λανς στη Γαλλία με 10-0-1, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία με 9-1-0, η Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ με 11-1-0 και η Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία με 8-1-0. Όλες μετρούσαν έως και πριν μερικό διάστημα μόνο νίκες στην έδρα τους, πριν απολέσουν το απόλυτο...

Από το Blogger.