Γύρισαν βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε γήπεδο της Γαλλίας εν ώρα αγώνα (Βίντεο)

Η Γαλλική Νις αλλά και η εταιρία Nice Eco Stadium που διαχειρίζεται το γήπεδο «Άλιαντς Ριβιέρα», θα ακολουθήσουν τη νομική οδό, για ταινία ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε την ώρα του αγώνα με τη Λιλ στις 29 Ιανουαρίου για την 20 αγωνιστική της Ligue 1.

Την ώρα που ο Γκαετάν Λαμπορντέ «κάρφωνε» τα δίχτυα του Λούκας Σεβαλιέρ ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Νις, η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Λάουρα Ρακουζό κατέγραφε τις δικές της προσπάθειες στις τουαλέτες του «Allianz Riviera» μαζί με έναν τυχαίο οπαδό που… ψάρεψε, τις οποίες στη συνέχεια ανέβασε και σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Αν και η Νις επιρκάτησε της Λιλ με 1-0, μεγάλος νικητής ήταν ο οπαδός που επέλεξε η Γαλλίδα, η οποία έχει και σελίδα στο OnlyFans, να φέρει εις πέρας την ερωτική πρόκληση.

Κυριολεκτικά κανείς από τους υπεύθυνους της ομάδας δεν το αντιλήφθηκε, με την διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνεται από τους οπαδούς της μέσα από τα social media.

Οι Νικαιώτες αλλά και η εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο έχουν καταγγείλει το περιστατικό και ήδη ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η κινηματογράφηση του βίντεο.




Από το Blogger.