Με... «buzzer beater» ο Βόλος επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου!

Ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου για την 22η αγωνιστική της Super League χάρη στο «χρυσό γκολ» του Γάγκι στις καθυστερήσεις του αγώνα και πλέον «πατάςι» πολύ γερά στο κόλπο της εισόδου στα Playoffs.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Η καλύτερη στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 29ο λεπτό, όταν ο Άλχο έκανε λάθος απομάκρυνση και λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εν τέλει στο 56′ με μακρινό σουτ του Λούνα που νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0. Ο Ατρόμητος απείλησε για την ισοφάριση στο 72′ αλλά το σουτ του Κιάρτανσον μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Στο 76′ ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κλέιμαν μετά την κεφαλιά του Ντε Μποκ από εκτέλεση κόρνερ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το γκολ που έκρινε την τύχη του αγώνα ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Γάγκι να συνεργάζεται υπέροχα με τον Τσιρίνος και με ένα δυνατό σουτ να σκοράρει για το 2-1 που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Βόλο

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67΄Τσοκάνης), Πιρές (80΄Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89΄Πίρινεν), Κούτσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κουέν (58΄Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον).

Από το Blogger.